Ο Χώρος - The Swim College
Εκμάθηση παιδικής κολύμβησης στην Θεσσαλονίκη, Swim College Καλαμαριά, παιδική κολύμβηση - baby swimming Thessaloniki
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ

Δημιουργήσαμε για εσάς τη πιο άρτια μελετημένη κολυμβητική δεξαμενή, με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις και με τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας.

Θερμαινόμενη πισίνα με χρήση τεχνολογίας Skimmer και σταθερή θερμοκρασία

νερού 31 C0. Λεπτομερής εγκατάσταση αφυγραντικών συσκευών στον περιβάλλον χώρο της πισίνας για τη διατήρηση της υγρασίας στα επιθυμητά επίπεδα.

Έχουμε τη χαρά να σας βεβαιώσουμε ότι η επεξαργασία του νερού της πισίνας του Swim College γίνεται αποκλειστικά με φυσικά μέσα και χωρίς καμία προσθήκη χημικού.

Το νερό του Swim College εμπεριέχει φυσικό θαλασσινό ιωδιούχο αλάτι σε υψηλή συγκέντρωση (0,9%), και καθαρίζεται περνόντας από την εξειδικευμένη βιομηχανικού τύπου ηλεκτρόλυτική επεξεργασία του οίκου WET OXIDATION.

Κατά την ηλεκτρόλυση, παράγονται ισχυρά οξειδωτικά, τα οποία ακαριαία «σκοτώνουν» τους οργανικούς ρύπους που υπάρχουν στο νερό, ενώ παράλληλα παράγονται στοιχεία τα οποία προφυλάσσουν την υγεία των κολυμβητών, και αυξάνουν την ευεξία και την ασφάλειά τους.

Υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ): Αποτρέπει τη μετανάστευση μίας μόλυνσης από έναν κολυμβητή σε έναν άλλο

Όζον: Προσβάλει άμεσα τους οργανικούς ρύπους με τους οποίους έρχεται σε επαφή.

Ατομικό οξυγόνο: Το ατομικό οξυγόνο το οποίο είναι διαλυμένο στο νερό επιτρέπει την καλύτερη αιμάτωση του μυικού συστήματος, και την αίσθηση ευεξίας στην οποία οφείλεται η πιο ξεκούραστη προπόνηση και η ταχύτερη αποκατάσταση τραυματισμών

Υψηλή αλατότητα: Η υψηλή αλατότητα της πισίνας (0,9%) είναι η ίδια αλατότητα  που έχουν τα υγρά του σώματος (φυσιολογικός ορός). Ως εκ τούτου, ο απαιτούμενος χρόνος για το κλείσιμο των βρόγχων είναι διπλάσιος περίπου σε σχέση με οποαδήποτε άλλη συγκέντρωση άλατος. Για αυτό το λόγο, ο ναυαγωσωστικός χρόνος στην πισίνα του Swim College είναι πρακτικά διπλάσιος.

Ακόμη, επειδή η αλατότητα είναι μεγαλύτερη από ότι σε οποιοδήποτε άλλο κολυμβητήριο, οι μικροί μας κολυμβητές, μαθαίνουν την τεχνική της κολύμβησης σε καλύτερη άνωση, δίνοντάς τους μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και ταχύτερη πρόοδο.

Το υπερσύγχρονο σύστημα καθαρισμού του νερού της πισίνας μας λειτουργεί αυτόματα, και φροντίζει το επίπεδο προστασίας των κολυμβητών να έχει πολύ ήπιες διακυμάνσεις, εξασφαλίζοντας 100% ότι δεν θα τσούξουν ούτε θα κοκκινήσουν τα μάτια των παιδιών, τα μαλλάκια και το δέρμα τους δε θα μυρίζουν καθόλου χλώριο.

AΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Οι χώροι των αποδυτηρίων 40 τ. μ. ο καθένας έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την άνετη εξυπηρέτηση του κοινού. Συγκεκριμένα έχουν κατασκευαστεί δύο χώροι (αντρικά – γυναικεία), στα οποία συμπεριλαμβάνονται και 5 χώροι ατομικών – prive αποδυτηρίων. Σε όλους τους χώρους έχουν τοποθετηθεί ειδικά σχεδιασμένα locker για να καλύψουν επαρκώς τις ανάγκες των πελατών μας.

Παράλληλα έχουν εγκατασταθεί θερμοστατικές μπαταρίες στα ντουζ για αποφυγή ατυχημάτων.